Stiri Interne

Primele imagini de la Asia Express în Turcia

Scris de Ana Kozma

Au început filmările pentru sezonul cu numărul 4 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1. Vedetele au pornit prin Turcia pe Drumul Împăraților. Iată primele imagini de la filmări!

Primele imagini de la Asia Express în Turcia

Sezonul cu numărul 4 al reality show-ului Asia Express va fi difuzat de Antena 1 cel mai probabil în toamnă. Filmările însă au început deja.

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Împăraților pentru aventura vieții lor. Show-ul va fi prezentat de Irina Fodor.

Traseul a început în Turcia și va continua apoi Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Toți cei 18 concurenți au plecat la drum încrezători că vor face față cu brio tuturor provocărilor. Știm totuși că socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg.

Primii care au avut deja impulsul de a pleca acasă sunt Connect-R și Shift.

„Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta, nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”, spune Shift.

„În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi. Nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacurile pe care le cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, a adăugat Connect-R.

Concurenții Asia Express 2021. Ce vedete participă!

Scrie un comentariu