Stiri Interne

Primele imagini cu Antonia ca jurat la KIDSing

Scris de Alexandru Manea

Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita au participat ieri la primele auditii ale noii emisiuni de descoperit talente de la Kanal D, KIDSing. Este prima emisiune de televiziune in care este implicata frumoasa cantareata. Iata ce emotii a avut.

antonia-juriu-kidsing

Primele auditii ale noului show de talente KIDSing, ce va fi difuzat in toamna, au inceput ieri la Palatul Copiilor din Bucuresti. Parintii si-au adus copiii talentati la preselectii, micutii urmand sa fie evaluati de un juriu format din trei vedete: Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita.

kidsing-kanald-1

Este, de altfel, primul proiect de televiziune al Antoniei, frumoasa cantareata avand multe emotii inainte de a intra pe platoul de filmare.

Auditiile continua, iar rezultatul final il vom vedea la toamna, atunci cand show-ul va fi difuzat de Kanal D. Prezentatorii emisinii sunt Dan Bordeianu, actorul remarcat in telenovelele de la Prima TV si Acasa de acum zece ani, si Theo Rose, o tanara cantareata.

La concurs participa copii talentati cu varsta intre 5 si 14 ani, cu totii sperand la premiul de 20.000 de euro, dar si la o cariera muzicala.

Foto: WOWbiz.ro

Scrie un comentariu