Stiri externe

Primele fotografii! Cum a fost la nunta lui Marc Anthony din Republica Dominicana

Scris de Administrator

Marc Anthony si femeia cu care se iubeste deja de aproximativ doi ani, Shannon De Lima, si-au jurat saptamana aceasta iubire vesnica in fata altarului! Iata cum a fost la marele eveniment si cateva fotografii neoficiale.

marc-anthony-shannon-de-lima-zoom

Saptamana aceasta, Marc Anthony si-a oficializat relatia cu modelul Shannon De Lima, cea cu care se iubeste deja de doi ani. Ceremonia a fost una discreta, desfasurata in vila artistului din resortul exclusivist Casa de Campo (Republica Dominicana), in prezenta catorva prieteni apropiati si membri ai familiei.

marc-anthony-nunta

Pe contul de Instagram al Despierta America Tv au aparut deja primele fotografii de la fericitul eveniment. A fost construit un altar special pentru ei in luxoasa locatie, iar juramintele si le-au spus in jurul orei 6:00 p.m.

Se pare ca, din dorinta discretiei maxime, invitatii nu au avut voie sa participe la nunta cu telefoane mobile, acestea fiindu-le luate inca de la intrare.

marc-anthony-nunta1

Marc Anthony a fost imbracat intr-o tinuta eleganta all-white, iar Shannon a purtat o superba rochie de mireasa cu decolteu in V si a fost condusa la altar de catre unchiul ei.

marc-anthony-nunta2

Odata ajunsa la altar, la bratul celui ce ii este deja sot, se pare ca modelul a izbucnit in lacrimi de fericire. Cel care le-a inmanat proaspetilor insuratei verighetele a fost chiar fiul in varsta de 7 ani al lui Shannon De Lima, Carlos.

marc-anthony-nunta3

Si daca ati mai auzit ca ati mai auzit pe la diferite nunti despre obiceiul porumbeilor albi, la nunta lui Marc Anthony si Shannon De Lima, un numar impresionant de fluturi aurii au fost eliberati in aer atunci cand cei doi au fost pronuntati sot si sotie.

Scrie un comentariu