Stiri Interne

Primele fotografii cu sotia lui Cornel Ilie (VUNK), insarcinata

Scris de Alexandru Manea

Cornel Ilie va fi, peste doar doua luni, tatic. Sotia lui, Eliza, este insarcinata in luna a saptea, iar prima fotografie cu pantecele acesteia a fost realizata de paparazzi intr-un hipermarket din Bucuresti.

cornel-vunk-sotie-sarcina

Cornel Ilie si iubita lui, Eliza, s-au casatorit in secret in vara acestui an, iar, peste doar doua luni, vor deveni parinti.

Paparazzi Libertatea i-au surprins pe cei doi la cumparaturi intr-un hipermarket din Bucuresti, ocazie cu care putem remarca, din fotografii, pantecele proeminent al sotiei artistului.

Sunt primele instantanee cu Eliza in aceasta ipostaza, tinand cont ca, de la nunta din iunie si pana acum s-a ferit sa se expuna prea mult in public.

sotia-cornel-vunk-gravida

Cornel si Eliza s-au casatorit pe 4 iulie, chiar de Ziua Statelor Unite ale Americii.

cornel-ilie-nunta-1

„Am dansat in ploaie, am fost atinsi de soare pe timpul slujbei, am facut baie in piscina imbracati(noi si alti aproape 30 de prieteni) tot in ploaie, am jucat fotbal, am plans de bucurie si cand mi s-a pregatit ca surpriza un concert cu o trupa tribut pentru The Beatles, am cantat cu ei ‘Twist and shout’ si ‘Hey Jude’, a iesit soarele iar, am stat pe spate si am privit artificiile de pe cer”, declara artistul la scurt timp dupa marele eveniment.

Scrie un comentariu