Stiri externe

E de nerecunoscut! Primele fotografii cu Jessica Biel insarcinata!

Scris de Administrator

Aflata deja intr-un stadiu destul de avansat al sarcinii, Jessica Biel are cateva kilograme bune in plus, dar se simte de minune. Iata primele fotografii cu burtica de gravida a sotiei lui Justin Timberlake!

jessica-biel-insarcinata1

Jessica Biel este insarcinata si urmeaza sa nasca in curand, facandu-l pentru prima oara tatic pe celebrul ei sot, Justin Timberlake. Astazi au aparut primele fotografii cu burtica ei de gravida. Desi s-a ingrasat destul de mult pe perioada sarcinii, acest lucru nu o impedica pe Jessica Biel sa munceasca din greu pe platourile de filmare ale peliculei „The Devil And The Deep Blue Sea”.

jessica-biel-insarcinata2

Sarcina pare sa-i priasca de minune actritei, care in ciuda kilogramelor in plus, are o stralucire aparte si zambetul mai mereu pe buze. In imagini, viitoarea mamica are un look relaxat. Apare fara machiaj, cu parul strans neglijent si o salopeta prin care i se vede burtica de gravida.

jessica-biel-insarcinata3

Justin Timberlake a confirmat la finele lunii trecute faptul ca urmeaza sa devina tatic, dupa o buna perioada in care presa a facut o multime de speculatii pe marginea acestui subiect.

jessica-biel-insarcinata4

Justin le-a dat fanilor vestea cea mare postand, pe retelele de socializare, o fotografie in care apare sarutand duios burtica de gravida a sotiei sale. Si ce moment mai bun de a face public faptul ca va deveni tatic decat ziua in care a implinit 34 de ani…

justin-timberlake-tatic1

Scrie un comentariu