Stiri Interne

Primele fotografii cu fetita Biancai Dragusanu

Scris de Alexandru Manea

Abia ce a venit pe lume ca deja au aparut primele fotografii cu fetita Biancai Dragusanu. Victor Slav a aratat fotografiile la “Un Show Pacatos”. Iata doua dintre acestea.

victor-slav-bianca-sarcina

Bianca Dragusanu a nascut luni, aducand pe lume o fetita, primul sau copil cu Victor Slav. La doar o zi de la fericitul eveniment, sotul vedetei a mers in emisiunea “Un Show Pacatos”, de la Antena 1, unde le-a aratat telespectatorilor primele imagini cu fetita ce va purta numele Natalia Sofia.

Intr-unul din cadre micuta apare in bratele tatalui sau, uitandu-se zambind in ochii acestuia, iar in al doilea cadru este fotografiata dormind, parintii prelucrand fotografia si adaugandu-I micutei un filtru in care apare ca un ingeras cu coronita de flori pe cap.
fetita-biancai-dragusanu-1

fetita-biancai-dragusanu

Victor Slav a povestit in cadrul emisiunii despre emotiile pe care le-a trait in timpul operatiei de cezariana a sotiei sale, la care a asistat. “Medicii m-au avertizat ca s-ar putea sa lesin. Eram sigur ca nu o sa lesin. In 10-15 minute a fost Sofia scoasa. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea ma strangea de mana. Ma mai uitam la ea, ma uitam la ce se intampla acolo. Era speriata, dar mai mult era curioasa daca a iesit”, a declarat el.

Scrie un comentariu