Stiri Interne

Primele fotografii cu copilul Ramonei Badescu

Scris de Ana Kozma

Ramona Badescu a devenit pentru prima oara mama in toamna anului trecut, dupa ce si-a ascuns pana in ultimul moment sarcina de ochii curiosilor. Iata primele fotografii cu vedeta in postura de proaspata mamica.

Primele fotografii cu copilul Ramonei Badescu

Ramona Badescu traieste una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii sale. La 50 de ani, a devenit pentru prima oara mamica in luna octombrie a anului trecut. Toata lumea a fost luata atunci prin surprindere, intrucat foarte putini erau aceia care stiau ca Ramona este insarcinata.

La fel de discreta este si acum, dupa ce a nascut. Ramona Badescu nu a simtit pana acum nevoia sa faca publice fotografii cu bebelusul ei. Prefera sa se bucure in liniste de postura de proaspata mamica.

Iata insa ca publicatia italiana Diva E Donna a publicat recent cateva fotografii de tip paparazzi realizate in timp ce vedeta isi plimba bebelusul prin parc, insotita cel mai probabil de bona celui mic.

Imbracata elegant si cu un zambet larg pe chip, este vizibil ca Ramonei Badescu ii prieste din plin postura de mama. De altfel, vedeta si-a dorit extrem de mult sa aiba un copil si, de-a lungul anilor, a facut o multime de tratamente pentru ca acest vis sa devina realitate.

Ramona Badescu a nascut departe de Romania

Scrie un comentariu