Stiri externe

Primele fotografii cu copilul lui Macaulay Culkin

Scris de Ana Kozma

Copilul minune din seria Singur Acasă nu mai e un copil. Are 40 de ani, iar anul acesta a devenit pentru prima oară tată. Iată aici primele fotografii cu copilul lui Macaulay Culkin, născut în primăvara lui 2021.

Primele fotografii cu copilul lui Macaulay Culkin

Viața lui Macaulay Culkin nu a fost nici pe departe lapte și miere. A cunoscut celebritatea încă din copilărie grație seriei Singur Acasă. Ani mai târziu însă, puștiul minune al Hollywoodului s-a confruntat cu nenumărate probleme. Un parcurs zbuciumat și perioade lungi în care a fost dependent de substanțe interzise.

Din fericire, la 40 de ani, Macaulay Culkin pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. În primăvara acestui an actorul și partenera sa, Brenda Song, au devenit pentru prima oară părinți.

Copilul lui Macaulay Culkin s-a născut pe 5 aprilie 2021 și a fost botezat Dakota. Recent, presa internațională a publicat primele imagini cu micuțul. Fotografii în care actorul pare extrem de fericit la plimbare cu fiul său.

Imaginile au fost surprinse în Los Angeles, în apropierea reședinței lui Macaulay Culkin și a Brendei Song.

Cel mic poartă numele Dakota, un omagiu adus surorii actorului. Aceasta a murit în anul 2008, la doar 29 de ani, în urma unui accident rutier.

Macaulay Culkin a devenit tată la 40 de ani

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Brenda Song (@brendasong)

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Brenda Song (@brendasong)

Scrie un comentariu