Stiri externe

Prima reunire a familiei regale britanice în 2020. Cât de distanțați au stat!

Scris de Ana Kozma

Încă din primăvară, de la debutul pandemiei, familia regală britanică a fost separată. Regina Elisabeta și Prințul Philip au stat izolați la Castelul Windsor. Acum, au bifat prima reuniune a anului. Iată cât de distanțați au stat!

Prima reunire a familiei regale britanice în 2020. Cât de distanțați au stat!

Familia regală britanică s-a reunit pentru prima fotografie în formulă completă a anului. Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul Charles și Camilla, Prințesa Anne și Regina Elisabeta s-au reunit la Castelul Windsor. Au realizat o fotografie de familie, însă cu distanțare socială.

Regina Elisabeta și Prințul Philip stau deja de luni bune în izolare la Castelul Windsor. Din cauză că fac parte din categoria de risc, s-au protejat de o posibilă infectare cu COVID-19. Așa că au stat departe de ceilalți membri ai familiei regale. Mai ales că, în luna martie, chiar și Prințul Charles a fost diagnosticat cu Coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

În fotografia de familie, Regina Elisabeta apare stând în centru. În stânga ei, Prințul William și Kate Middleton, dar și Prințul Edward și Contesa de Wessex. În dreapta, Prințul Charles și Camilla, alături de Prințesa Anne.

Cum se va vaccina Regina Marii Britanii contra COVID

Scrie un comentariu