Stiri Interne

Prima intalnire dintre Monica Gabor si fiica ei, Irina, in imagini!

Scris de Alexandru Manea

Monica Gabor si-a revazut azi-noapte, fetita, pentru prima data in ultimul an. Cele doua au stat la terasa hotelului unde erau cazate, alaturi de bona micutei, dar si de tatal ei, Irinel Columbeanu.

monica-gabor-revedere-irina-1

Monica Gabor a sosit aseara in Romania, dupa un an de absenta, iar de la aeroport a fost preluata de o masina pusa la dispozitie de Catalin Botezatu cu care a ajuns pe litoral.

Acolo, a fost preluata de un alt autovehicul asigurat de nasul ei, Matei Miko, cu care a ajuns la hotelul unde era cazata. Acelasi in care locuieste si fostul ei sot, Irinel Columbeanu, alaturi de fetita lor.

monica-gabor-revedere-irina

Monica si-a revazut aseara, dupa un an de absenta, copilul, stand la terasa alaturi de Irina, de tatal si de bona ei. Din fotografiile realizate de CAPS observam ca Irina ii arata mamei sale fotografii sau inregistrari video de pe tableta, prezentandu-i probabil ce s-a mai intamplat in viata ei de cand nu s-au mai vazut.

monica-gabor-aeroport-bucuresti

Monica va pleca, alaturi de sora ei, Ramona, spre Bacau, unde vor participa, alaturi de familie, la parastasul mamei lor, trecuta in nefiinta in urma cu un an in urma unui accident nefericit petrecut in timpul pelerinajului la manastirea Polovragi.

Scrie un comentariu