News

Prima dovada ca Iulia Vantur si indianul Salman Khan se cunosc!

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur si Salman Khan formeaza un cuplu. Asa sustine presa mondena din India si Romania. Pana sa se confirme aceasta informatie, a aparut ok prima dovada ca cei doi se cunosc macar: o fotografie in care apar stand la aceeasi masa.

salman-khan-iulia-vantur-couple

Despre Iulia Vantur (33 ani) s-a scris recent ca ar avea o relatie amoroasa cu celebrul actor indian Salman Khan (47 ani).

Cei doi s-ar fi cunoscut in urma cu doi ani, pe vremea cand vedeta din Romania se afla in prima calatorie in tara asiatica.

Prezentatoarea stirilor Pro TV si-a luat recent concediu, pare-se, cu gandul de a petrece doua luni in India unde, asa cum sustin sursele, sa isi faca debutul in cinematografia bollywood-iana, avand sprijinul celebrului sau partener.

Presa locala sustine ca Iulia si Salman au fost zariti in mai multe reanduri cazandu-se intr-un hotel de lux din Bombay, de aici aparand si zvonurile ca ar avea mai mult decat o relatie de amicitie.

Nici Iulia, nici Salman nu au confirmat aceste informatii si nicio fotografie in care apar impreuna nu a fost publicata de vreun ziar.

Pana ieri cand o persoana apropiata celor doi a postat pe Twitter un instantaneu in care Iulia apare la aceeasi masa cu celebrul actor indian.

iulia-vantur-salman

 

Ce-i drept, nu in ipostaze de indragostiti, ci doar luand cina, unul langa altul, dar impreuna cu alte persoane.

Presa indiana relateaza insa despre planurile actorului de a o cere chiar in casatorie pe „frumoasa vedeta TV din Romania”.

Mai mult, jurnalistii scriu ca cei doi s-au cunoscut chiar multumita fostului iubit al Iuliei, Marius Moga, cel care le-a si facut cunostinta, chiar in perioada cand cei doi erau inca impreuna.

Scrie un comentariu