Stiri externe

Prima aparitie oficiala a lui Meghan Markle alaturi de Regina Elisabeta

Scris de Alexandru Manea

Meghan Markle a avut prima aparitie oficiala alaturi de Regina Elisabeta. Viitoarea sotie a Printului Harry a participat la slujba organizata cu ocazia Commonwealth Day.

Prima aparitie oficiala a lui Meghan Markle alaturi de Regina Elisabeta

Meghan Markle va deveni oficial sotia Printului Harry in luna mai a acestui an. Regulile Casei Regale sunt multe si diverse, astfel ca, pana acum vedeta din Statele Unite nu a participat la vreun eveniment oficial alaturi de Regina Elisabeta.

Ce nu va mai putea face Meghan Markle odata ce se va casatori cu Printul Harry

Zilele trecute, Meghan si-a facut aparitia la slujba religioasa de la Westminster Abbey. A stat pe randul doi, alaturi de logodnicul ei, Printul Harry, in timp ce in fata lor, pe randul intai, se aflau Regina Elisabeta, Printul Charles, Camilla Ducesa de Cornwall, Printul William si Kate Middleton.

Pentru aceasta ocazie, Meghan a purtat un palton alb, bereta alba si pantofi stiletto navy, in timp ce Kate Middleton a ales un palton navy cu palarie si pantofi in aceeasi nuanta. Regina Elisabeta a ales un palton bordo si palarie in aceeasi nuanta, in timp ce Camilla a optat pentru un compleu albastru inchis.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu