Stiri externe

Prima apariție a Reginei Elisabeta după izolarea la castel

Scris de Ana Kozma

La fel ca tot restul lumii, Regina Elisabeta s-a aflat în izolare o bună perioadă de timp, în contextul pandemiei de COVID-19. Iată prima apariție a suveranei după carantină!

Prima apariție a Reginei Elisabeta după izolarea la castel

Weekend-ul acesta, Regina Elisabeta a bifat prima apariție publică după izolarea la castel. Deși ziua ei este în aprilie, celebrarea oficială este stabilită prin tradiție în a doua sâmbătă din luna iunie. Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie care a respectat regulile de siguranță și distanțare socială.

Asta deși tradiționalul eveniment Trooping The Colour 2020 a fost anulat în contextul pandemiei. În mod normal, festivitatea aduce mii de turiști în capitala Marii Britanii.

Celebrarea aniversării sale a fost un eveniment de mai mică amploare anul acesta. Cu toate astea, Regina Elisabeta a părut bucuroasă. Suverana a urcat pe un podium în fața Castelului Windsor, iar membrii Batalionului 1 al Gărzii Galeze au efectuat exerciții militare în onoarea ei.

Pentru această ocazie specială, Regina Elisabeta a purtat haină semnată Stewart Parvin, dar și o pălărie chic semnată Rachel Trevor-Morgan. De asemenea, a purtat broșa Welsh Guards și o rochie cu imprimeu floral. Regina a zâmbit pe tot parcursul ceremoniei și părea încântată de sărbătorirea acestei ocazii istorice.

Regina Marii Britanii se retrage din viata publica. “Este foarte trist!”

Scrie un comentariu