Evenimente Recomandarea ADPM

Prima aniversare YOLO Media. Vedete si reprezentanti de top ai business-ului international.

Scris de Alexandru Manea

Agentia de comunicare YOLO Media a aniversat un an de existenta printr-un eveniment exclusivist la care au participat clienti si colaboratori, printre care vedete cunoscute din showbiz si reprezentanti de top din managementul unor mari companii nationale si internationale.

Prima aniversare YOLO Media. Vedete si reprezentanti de top ai business-ului international.

Pe rooftop-ul Astrodom al Residence Domenii Plaza, superb decorat cu sprijinul specialistilor KOON, cei peste 60 de invitati au avut parte de trei ore de neuitat, o atmosfera electrizanta prin muzica mixata de celebra DJ Wanda, degustare de vinuri Liliac, gustari Dieta Tisanoreica proaspat lansate la nivel international de Gianluca Mech si un candy bar delicios La Cofetaria.

Printre persoanele publice prezente la aniversarea YOLO Media s-au numarat si Alexandra Dinu, Corina, DJ Wanda, Carmen Negoita, Carmen Bruma, Adina Halas, Ellie White, Gianluca Mech, Andreea Perju, Teodora Burz (Styland).

Alexandra Dinu si Sorin Dutoiu (YOLO Media)

Christian Stan (YOLO Media) si Alexandra Dinu

Gianluca Mech

Christian Stan, Carmen Bruma si Sorin Dutoiu

DJ Wanda

Ellie White

Sorin Dutoiu si Carmen Negoita

Carmen Bruma

Andreea Perju

Andreea Perju si Sorin Dutoiu

Andreea Perju si DJ Wanda

Mariana Vatamanu

Oana Spanu

Teodora Burz (STYLAND)

Diana Baicu (Top Line Romania)

Diana Baicu si Sorin Dutoiu

Sorin Dutoiu, Adina Demetriade, Carmen Demetriade, Christian Stan

Alexandra Dumitru si Amalia Sandulescu (Sungate)

Loredana, Andreea Marin, Catalin Botezatu, Ela Craciun, Amadeus au transmis urarile de aniversare de la distanta, fiind în acea seara plecati din oras sau din tara si neputand onora invitatia.

Panoul oficial YOLO Media, în nuanta de galben vivid, a reprezentat unul din principalele puncte de atractie, invitatii fotografiindu-se si postand pe social media instantaneele. Multi invitati au adoptat Dress Code-ul Colour Block, alegand vestimentatii în nunte tari, complementare, ce au contrastat excelent cu nuanta panoului YOLO Media.

Teodora Burz (STYLAND)

Sophia

Mihaela Dobre 

Lucia Prajisteanu

Gianluca Mech

Nicoleta Tilinca (KOON)

Luminita Stroie

Josef Bitton (EL AL Romania)

Irina Alionte (Bodyshape Transformation Center)

Ionut Fascu (Residence Domenii Plaza)

Catalina si Florin Dina

Bo Pricop

Mariana Vatamanu 

Adelina Colfescu (Dertour)

Alexandra Dumitru, Laurentiu Dobre, Amalia Sandulescu

Sorin Dutoiu si Christian Stan, ownerii YOLO Media, au prezentat doua filme care au evidentiat noul slogan al agentiei, JUMP IN, precum si proiectele din ultimul an în domeniul PR, evenimente, proiecte de travel externe, online media, social media, productie video.

Evenimentul a culminat cu un recital ad-hoc Corina, artista interpretand live cele mai cunoscute hituri ale sale.

Nicoleta Tilinca (KOON)

DJ Wanda

Sorin Dutoiu, Corina, Christian Stan

YOLO Media reprezinta rebranduirea si extinderea primei agentii de Celebrity PR din Romania, ADPM PR, lansata în 2011. Anul trecut, YOLO Media a inclus noi tipuri de servicii si colaboratori din mai multe domenii de activitate: celebritati, agentii de turism, companii si produse beauty, saloane de înfrumusetare, companii de home care, companii aeriene, retele de sali de fitness, etc.

În ultimul an an fost organizate si promovate 67 de evenimente, s-au generat peste 800 de aparitii media, au fost coordonate 4 mari campanii nationale, 4 proiecte de travel comunicate catre o audienta de peste 12 milioane de persoane si realizate peste 100 de spoturi video.

Credit foto: Mircea Netea

 

Scrie un comentariu