Stiri externe Video

El ar putea prezenta MTV VMA in 2016!

Scris de Administrator

Este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, iar la editia din acest an a MTV VMA a oferit cel mai inedit si mai mediatizat discurs. Acum este dorit in rol de prezentator pentru editia de anul viitor. Iata despre cine este vorba!

mtv-vma-kanye-west

Este un artist extrem de apreciat, iar anul acesta a urcat pe scena MTV VMA pentru a-si primi premiul oferit pentru intreaga cariera. Discursul lui a fost cel mai inedit si mai mediatizat al serii, astfel incat Kanye West, caci despre el e vorba, este acum dorit in rol de prezentator pentru editia de anul viitor a MTV VMA.

mtv-vma-kanye-west1

La finalul discursului sau din cadrul grandiosului eveniment, Kanye West a dezvaluit audientei ca s-a decis sa candideze la presedentie in anul 2020.

Conform TMZ, se pare ca mai marii MTV il doresc drept gazda a editiei din 2016 a Video Music Awards.

mtv-vma-kanye-west2

Celebrul rapper ar fi trebuit sa tina un discurs de doar 2 minute, insa a vorbit fara pauza pret de 12 minute, intreg momentul devenind rapid viral.

mtv-vma-kanye-west3

Mai mult, s-au facut si numeroase glume in mediul online pe seama faptului ca rapper-ul ar putea deveni presedintele SUA. Una dintre ele spune ca, din 2020, reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians” va fi transmis de la Casa Alba.

Scrie un comentariu