Carusel Stiri Interne

Emisiunea „Pretuieste Viata”, locul patru in audiente!

Scris de Christian Stan

Emisiunea „Pretuieste Viata” de la TVR isi consolideaza pozitia pe tronsonul orar de duminica seara si a reusit sa mai castige un loc in clasamentul audientelor, editia a treia clasandu-se pe locul patru, dupa Antena 1, PRO TV, Kanal D. Cele trei ore de emisie ale emisiunii „Pretuieste Viata” au inregistrat pe ALL URBAN o medie de 3,2 puncte de rating cu 7% shr.

pretuieste-viata

Andreea Marin isi consolideaza pozitia pe tronsonul orar 20:45-23:45, emisiunea maraton „Pretuieste Viata” reusind sa urce in audienta si sa ajunga pe pozitia a patra in clasamentul general. Conform datelor de audienta calculate pe ALL URBAN (segmentul  semnificativ pentru TVR), emisiunea Andreei urmeaza in top dupa productii difuzate de Antena 1, Pro TV si Kanal D.

„Pretuieste Viata” a depasit reality-show-urile difuzate de Prima TV pe acest tronson orar si a urcat astfel o pozitie in clasament fata de editia trecuta, cand a ocupat doar locul cinci. Emisiunea a inregistrat un rating mediu de 3,2 puncte cu 7 share. Pe prima parte ratingul a fost de 3,4 puncte cu 5,8 share, a doua parte a inregistrat o audienta de 3,2 puncte cu 7,1 share si a treia parte a avut 2,8 puncte cu 9,5 share.

Progresul inregistrat de Andreea Marin si echipa ei este cu atat mai laudabil cu cat postul de televiziune TVR nu mai este de multa vreme unul dintre principalii jucatori pe piata media, ratingul postului scazand drastic in ultimii ani. Inainte de debutul „Pretuieste Viata”, TVR se clasa pe locul 8-10 pe acest tronson orar.

In medie, emisiunea moderata de Andreea Marin reuseste sa atraga in fata televizorului de trei ori mai multi oameni decat in mod obisnuit si a devenit deja „emisiunea locomotiva” a postului public. Este interesant de observat cum va evolua acest show, iar cele mai optimiste previziuni sunt pentru lunile ianaurie-februarie 2014, cand „Pretuieste Viata” poate castiga public considerabil mai mare atunci cand Antena 1 nu va mai difuza X Factor.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu