ADPM Health

Trebuie sa incerci! Pressowell Body, inovatia momentului in materie de masaj corporal!

Scris de Administrator

Presowell Body este primul sistem de drenaj limfatic prin masaj intr-adevar holistic. Actiunea sa e totala, deoarece se fac observate pe fiecare parte a corpului, beneficiile aduse, de asemenea, deoarece trateaza eficient imperfectiunile, oferindu-i clientului placerea unui masaj “aproape manual”. Permite lucrul in sinergie si simultan asupra corpului (brate, talie, picioare), efectuand un tratament unic si cu adevarat complet.

pressowell2

Marea majoritate a imperfectiunilor sunt cauzate de un dezechilibru hidric la nivelul tesuturilor, care implica acumularea inevitabila de lichide si a deseurilor la nivel local. Consecintele sunt, din pacate, bine cunoscute: ingrasarea treptata, un aspect degradat al epidermei si pierderea elasticitatii pielii. Pe corp apare celulita si asa numitul aspect de portocala .

Pressowell Body, tratament de infrumusetare pe care il gasiti la Michelle Anti Ageing & Dental Clinic, pune in aplicare un masaj delicat si placut de drenaj, prin apasari ritmice, asupra intregului organism (brate, talie, picioare), producand o hidro-echilibrare de o inalta performanta in tratamentul impotriva imperfectiunilor. Favorizeaza colectarea si eliminarea lichidelor si reziduurilor interstitiale, facilitand activitatea de schimburi la nivelul tesuturilor, a afluxului de substante nutritionale noi, imbunatatind astfel aspectul pielii.

pressowell1

Pressowell Body este tovarasul ideal pentru un masaj eficient si in acelasi timp extrem de relaxant. Controlul precis prin intermediul calculatorului a presiunii de lucru a fiecarei subzone, permite executarea masajului chiar si cu valori de comprimare foarte scazute, sporind astfel placerea tratamentului. Posibilitatea de a varia timpii de mentinere a presiunii pentru fiecare punct, favorizeaza o aplicare personalizata care este foarte asemanatoare cu tehnica masajului manual.

pressowell

Punctul forte al dispozitivului Pressowell Body este actiunea sa holistica. Acest sistem avansat de masaj prin presare se diferentiaza de celelalte de acelasi fel, prin capacitatea de lucru in sinergie si simultan asupra corpului (brate, talie, picioare), efectuand un tratament unic si cu adevarat complet. Evident, sunt posibile si toate combinatiile pentru aplicari partiale si localizate.

Scrie un comentariu