Stiri Interne Style Judgement

Președinta Republicii Moldova, prima vizită la București. Ce stil vestimentar a ales!

Scris de Ana Kozma

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a bifat zilele acestea prima vizită oficială la București. A fost invitata omologului său, Președintele Klaus Iohannis. Iată ce stil vestimentar a ales prima femeie președinte a Republicii Moldova cu această ocazie!

Președinta Republicii Moldova, prima vizită la București. Ce stil vestimentar a ales!

În noiembrie 2020, Maia Sandu a devenit prima femeie președinte a Republicii Moldova. Zilele acestea, a bifat prima vizită oficială la București. A avut o întâlnire cu Președintele Klaus Iohannis cu ocazia a împlinirii 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice bilaterale între România și Republica Moldova.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maia Sandu (@maia.sandu)

„I-am mulţumit domnului Preşedinte Iohannis, în numele cetăţenilor Republicii Moldova, pentru asistenţa generoasă oferită ţării noastre în combaterea pandemiei #COVID19. Suntem recunoscători şi pentru donaţia de motorină, oferită pentru a sprijini agricultorii moldoveni afectaţi de secetă, precum şi pentru păcura pe care am primit-o în timpul crizei gazelor din această toamnă”, a scris Președinta Republicii Moldova pe rețelele de socializare.

Cu ocazia vizitei oficiale la București, Maia Sandu a purtat un deux piece alb, elegant. Albul simbolizează pacea, astfel că alegerea ei vestimentară nu a fost cu siguranță una întâmplătoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maia Sandu (@maia.sandu)

La exterior, Președinta Republicii Moldova a purtat un palton negru, midi, accesorizat cu o eșarfă în culori calde.

Cine este Maia Sandu, prima femeie președinte a Republicii Moldova

Scrie un comentariu