Stiri Interne

Cat va primi echipa castigatoare la „Danseaza printre vise”

Scris de Alexandru Manea

Echipele formate din vedete si coregrafi ce vor participa la „Danseaza printre vise”, noul show de la Antena 1, se lupta pentru un premiu consistent, de 50.000 de euro.

concurenti-danseaza-printre-visePrima editie a emisiunii „Danseaza printre vise” se va transmite duminica seara, de la 20.30, la Antena 1.

Echipele formate din Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic se lupta nu doar pentru titlul de cea mai buna pereche de la „Danseaza printre stele”, ci si pentru marele premiu, de 50.000 de euro.

brenciu-danseaza1

Cei 24 de concurenti petrec in sala de repetitii ore in sir pentru a se asigura ca prind un loc fruntas in clasamentul primei editii. Ei nu trebuie sa convinga doar membrii juriului ca stapanesc foarte bine stilurile de dans, ci si telespectatorii, al caror vot conteaza la fel de mult ca notele date de Mihai Petre, Jojo (Catalina Grama) si Igor Munteanu.

juriu-danseaza-printre-vise

Perechile intrate in acerba competitie de dans vor afla abia duminica urmatoare care este clasamentul final, dupa ce va fi facuta media dintre notele oferite de juriu si voturile telespectatorilor. Perechile clasate pe ultimele doua locuri vor dansa inca o data, iar juriul va decide care este echipa care din acel moment nu mai „Danseaza printre stele”.

Show-ul va fi prezentat de Horia Brenciu. 

 

Scrie un comentariu