Stiri externe

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Scris de Ana Kozma

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, cel mai asteptat eveniment de la Hollywood, a avut cea mai mica audienta din istorie! Iata aici detaliile!

Premiile Oscar, cea mai mica audienta din istorie!

Duminica noaptea a avut loc, la Los Angeles, cea de-a 92-a editie a galei de decernare a Premiilor Oscar. Asta stim deja cu totii. Ceea ce nu stiam insa este ca ceremonia a avut cea mai mica audienta din istorie!

Doar 23.6 milioane de oameni au urmarit anul acesta Premiile Oscar, conform presei internationale. Un numar considerabil mai mic fata de 29.5 milioane, cati telespectatori au avut Oscarurile in 2019.

Pelicula sud coreeana Parasite a facut la randul ei istorie, devenind primul film strain ce a castigat vreodata la categoria Best Picture.

In ciuda audientelor considerate slabe, Premiile Oscar, care pentru al doilea an la rand nu au avut un prezentator, raman cele mai urmarite pemii.

„Parasite” socheaza si scrie istorie la Premiile Oscar! Vezi lista completa a castigatorilor!

Si alte ceremonii importante, precum Emmy Awards, Golden Globes sau Grammy, au pierdut in ultimul an la capitolul audienta. Spre exemplu, numarul de telespectatori ce au urmarit Emmy Awards 2019 a scazut cu 32% fata de anii precedenti.

Luke Perry a fost uitat de organizatorii Oscar

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ⠀⠀⠀⠀💎КСЕНИЯ ГУЩИНА makeup/hair (@gushchina_ksu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Film Sitesi 🎬🎥📷 (@filmsitesi_35) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu