Stiri externe

Premiile Oscar, cea mai mică audiență din istorie

Scris de Ana Kozma

Ediția cu numărul 93 a galei de decernare a Premiilor Oscar a înregistrat cele mai mici audiențe din istorie. Numărul oamenilor care au urmărit ceremonia desfășurată duminică noapte la Los Angeles a scăzut cu peste 58% față de anul precedent.

Premiile Oscar, cea mai mică audiență din istorie

Duminică noapte s-a desfășurat, la Los Angeles, ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar. A fost un eveniment diferit față de ceea ce știam până acum, organizat în condiții speciale de pandemie. Se pare că asta nu a atras prea mult publicul, întrucât gala a înregistrat cele mai mici audiențe din istorie.

Potrivit cifrelor făcute publice de postul american de televiziune ABC, audiența a scăzut cu peste 58% față de anul precedent. Mai precis, la Premiile Oscar 2021 s-au uitat cu aproape 10 milioane de oameni mai puțin decât la Oscarurile din 2020.

Premiile Oscar au adunat anul trecut 23.6 milioane de telespectatori americani, cifră despre care se spunea și atunci că ar fi un minim istoric. Ei bine, ediția de anul acesta a demonstrat că se poate și mai rău de atât. Această scădere se pare că a fost constantă în ultimii ani.

Cu ce produse s-au machiat vedetele la Oscar 2021

Scrie un comentariu