Evenimente Stiri externe

Premiile Grammy, amânate din cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmează și celelalte gale?

Scris de Ana Kozma

Premiile Grammy ar fi trebuit să fie primul eveniment important al anului în Statele Unite. Gala a fost amânată in cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmează și celelalte gale?

Premiile Grammy, amânate din cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmează și celelalte gale?

Premiile Grammy 2021 ar fi trebuit să se desfășoare pe 31 ianuarie la Los Angeles. Din cauza exploziei de cazuri de COVID-19, evenimentul a fost însă amânat. Data aleasă este 14 martie 2021. Presa americană scrie că nu va fi însă un eveniment clasic, cu public. Ci unul virtual, așa cum au fost mai toate evenimentele majore și în 2020.

Los Angeles a înregistrat este 74.000 de cazuri de COVID-19 la începutul săptămânii. În acest context, rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu alte evenimente importante de la Hollywood. Vorbim aici despre gale precum Globurile de Aur, Premiile Oscar sau Critics Choice Awards.

„După conversații atente cu experiții din domeniul sănătății, cu gazda show-ului și cu artiștii programați să apară, am luat decizia să reprogramăm Premiile Grammy pentru duminică, 14 martie 2021. Situația legată de Covid-19 s-a deteriorat în Los Angeles, spitalele fiind copleșite în aceste zile”, au declarat cei de la Recording Grammy.

Scandal la Grammy! The Weeknd acuză premiile ca fiind corupte după ce nu a primit nicio nominalizare!

Scrie un comentariu