Stiri Interne

Premiera! S-au luptat la Ninja Warrior, dar nu a castigat niciunul cei 100.000 de euro!

Scris de Alexandru Manea

Premiera in lumea televiziunii din Romania. Pentru prima data, premiul cel mare intr-o emisiune concurs nu a fost acordat la final. Finalistii Ninja Warrior s-au luptat pentru 100.000 de euro, dar au plecat acasa fara niciun ban.

Premiera! S-au luptat la Ninja Warrior, dar nu a castigat niciunul cei 100.000 de euro!

Show-ul Ninja Warrior de la Pro TV a ajuns la final. Din cei 250 de concurenti, 25 s-au luptat in finala ce a avut loc duminica, sperand sa castige premiul cel mare de 100.000 de euro. Surpriza, insa, niciunul nu a reusit sa invinga Muntele Midoriyama si astfel nu s-a acordat marele premiu la care cu totii visau. Ninja Warrior devine astfel prima emisiune concurs de acest tip care nu acorda, in final, banii pentru care concurentii s-au inscris in competie.

S-a acordat doar o medalie, lui George Maris, ca si “cel mai bun concurent”, cel care a parcurs cel mai mult traseul prestabilit.

Au aparut ulterior critici pe pagina de socializare a emisiunii din partea unor telespectatori care au considerat nedrept faptul ca niciunul dintre concurenti nu a primit premiul cel mare, sustinand ca timpul impus in proba era “imposibil de realizat”.

 

View this post on Instagram

 

Partea a doua din stagiu 1 de la Ninja Warrior 💪💪 #ninjawarriorromania

A post shared by Bogdan Hriscu (@bogdanhriscu91) on

 

View this post on Instagram

 

Cel mai bun concurent #NinjaWarriorRomania este George Maris!!! 🧗🏻‍♂️💪🏼🔥Felicitari!! 👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Ninja Warrior Romania (@ninja_warrior_romania) on

Scrie un comentariu