News

Lansare regala a noului film James Bond, la Londra! Printul Charles si Camilla, alaturi de Agentul 007!

Scris de Christian Stan

Cel mai nou film din seria James Bond, „Skyfall”, a avut parte de o premiera de exceptie, aseara, la Londra. Printre cei prezenti s-au numarat si Printul Charles si Camilla, alaturi de numeroase vedete printre care si Penelope Cruz si Javier Bardem. Daniel Craig a fost insotit de sotia sa, Rachel Weisz, iar din peisaj nu au lipsit nici fetele James Bond, Berenice Marlohe si Naomi Harris.

„Skyfall” a fost apreciat de critici ca fiind cel mai bun film din istoria de peste patru decenii a filmelor James Bond, iar pelicula a avut parte de o premiera regala, aseara, la Royal Albert Hall din Londra.

Daniel Craig, actorul care il joaca pe James Bond, a venit insotit pe covorul rosu de sotia lui, Rachel Weisz. Daca fiecare film pana acum avea in rolul principal cel putin o frumusete feminina, ca James Bond Girl, de aceasta data avem de-a face cu doua femei: Berenice Marlohe si Naomi Harris.

Actrita franceza Berenice Marlohe a incalcat regula covorului rosu de a nu purta o rochie in aceeasi culoare, insa a aratat incredibil intr-o rochie haute-couture Gucci.

„Skyfall” a avut parte de prezente cu totul deosebite pe covorul rosu, Printul Charles si Camilla acceptand invitatia de a lua parte la premiera. Acestia s-au aratat incantati de noul film al seriei si l-au felicitat la final pe Daniel Craig pentru rolul lui.

Nu a lipsit din peisaj nici Judi Dench, o obisnuita a filmelor James Bond, iar Javier Bardem a venit insotit de Penelope Cruz. Javier Bardem joaca rolul principal negativ in aceasta pelicula, iar criticii spun ca este cel mai puternic personaj negativ din toata istoria filmelor James Bond.

Scrie un comentariu