Stiri Interne

Premiera „Provocarea starurilor” – TVR 1, sambata, 27 octombrie, ora 21.00

Scris de Iancu Iulia

TVR 1 da startul celui mai nou show muzical sambata, 27 octombrie, de la ora 21.00. Sase tineri talentati intra in competitie in echipele mentorilor Sanda Ladosi, Stefan Stan si Mihai Alexandru. Andreea Banica prezinta concursul muzical Provocarea starurilor, la TVR 1.

 

De cand n-ati mai ascultat „Cine iubeste si lasa” sau „Trurli, Trurli” sau „Vrei sa ne-ntalnim sambata seara”? De cate ori nu ati cantat impreuna cu Calin Goia si Voltaj hitul „De la capat” sau cu Bodo si Proconsul melodia care face furori „Mi-ai luat inima!” sau celebra„Te-astept sa vii” a Mirabelei Dauer? Pe toate le vom putea urmari in interpretarea concurentilor primei editii Provocarea starurilor – sambata, 27 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.

Sase interpreti talentati si dornici sa raspunda provocarii lansate de starurile din juriu, trei probe de foc si cea mai frumoasa muzica romaneasca sunt ingredientele pentru o seara de sambata perfecta, petrecuta alaturi de TVR 1. Provocarea starurilor, competitia care va dezvalui publicului viitoare staruri ale muzicii romanesti, incepe sambata, ora 21.00, la TVR 1.

Iubitii interpreti Mirabela Dauer, Calin Goia (Voltaj) si Bodo (Proconsul) alcatuiesc primul juriu al celui mai nou show muzical de la TVR 1 – Provocarea starurilor. Ei vor nota evolutiile primilor sase concurenti si vor decide cine continua Provocarea starurilor si care sunt cei trei eliminati din concurs.

Sanda Ladosi, Stefan Stan si Mihai Alexandru sunt cei trei mentori in ale caror echipe vor concura cate sase interpreti in fiecare editie. Sambata, la Provocarea starurilor, ii vom cunoaste pe primii sase. Toti au in comun pasiunea pentru muzica, se pregatesc de la varste fragede pentru o cariera muzicala si detin un atu imbatabil: tineretea, toti au intre 16 si 18 ani. Fiecare are deja in spate experienta multor concursuri muzicale sau talent-shou-uri tv. Sunt voci recunoscute in animatii sau filme sau au jucat in filme sau seriale de televiziune. Dar cea mai mare dorinta a concurentilor de la Provocarea starurilor este aceea de a sustine concerte pe scena si de a face oamenii sa vibreze la interpretarile lor.

Aflam sambata, la TVR 1, cine trece de cele trei probe la Provocarea starurilor: interpretarea unui cantec din repertoriul unui membru al juriului, interpretarea unei melodii romanesti vechi si, la alegerea concurentului, o melodie din muzica romaneasca sau internationala.

Despre Provocarea starurilor

In fiecare show Provocarea starurilor, 6 tineri talentati, interpreti de muzica romaneasca, vor trece prin probe in care isi vor dovedi calitatile artistice si vocale. Dintre acestia, 3 vor parasi competitia in fiecare editie, alti 3 concurenti urmand sa completeze locurile eliberate. Cei care doresc sa participe la concursul lansat de TVR 1 pot trimite informatii despre ei si o inregistrare a unei piese in limba romana la provocarea.starurilor@tvr.ro pana la 1 decembrie 2018. Echipa emisiunii, coordonata de producatorul Monica Mihai, ii asteapta pe cei care isi doresc un drum in muzica romaneasca sa se inscrie pentru a completa la fiecare editie echipele mentorilor Sanda Ladosi, Stefan Stan si Mihai Alexandru.

La Provocarea starurilor, mentorii sunt aceiasi pentru toate editiile concursului, insa juriul, format din mari interpreti romani care au lansat piese nemuritoare in ultimii 40 de ani, se va schimba in fiecare editie.

Din 27 octombrie 2018, la TVR 1 incepe cea mai noua competitie muzicala, in care vedeta e muzica romaneasca. Provocarea starurilor  va dezvalui publicului viitoare staruri ale muzicii romanesti, care vor fi validate de marii interpreti ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu