News

Tinute elegante la premiera noului sezon „Narcisa-Iubiri nelegiuite”

Scris de Administrator

Vedetele trustului Intact si actroi cunoscuti au participat la premiera noului sezon al telenovelei Narcisa-Iubiri nelegiuite. La Movieplex, invitatele s-au intrecut in tinute elegante, ca pentru o premiera de gala.

Aproape 500 de oameni au avut sansa de a viziona primul episod al seriei, chiar de langa actorii lor preferati

Aseara, cel de-al treilea sezon al serialului Narcisa – Iubiri nelegiuite a rulat atat pe micile ecrane cat si pe marile ecrane ale Movieplex Plaza.

In tinute de gala, vedetele Antena 1 au pasit pe covorul rosu, iar aproape 500 de telespectatori fideli ai serialului au avut sansa sa vizioneze primul episod al seriei chiar de langa actorii lor preferati.

Celebrul Gabriel Corrado a venit in Romania special pentru aceasta premiera.

Intriga si suspansul care i-au tinut cu sufletul la gura pe telespectatorii indragitei serii si-au dat din nou intlnire, iar surprizele noului sezon au fost pe masura asteptarilor.

Destinele personajelor au prins un nou contur aseara, cAnd fanii seriei au descoperit ca povestea Narcisei si a lui Tudor continua si in acest sezon.

Lor li s-au alaturat personaje noi, interpretate de tineri actori de exceptie, iar impreuna vor tese intrigi captivante, pentru a demonstra ca basmele pot prinde viata, chiar si pentru cei care au trecut prin intamplari mai putin fericite.

In tinute impresionante de gala, actorii indragitului serial “Narcisa Salbatica” au pasit aseara de covorul rosu de la Movieplex.

Alaturi de ei, a stralucit intreaga echipa de productie a serialului dar si nume din show-biz-ului romanesc: Catalin Botezatu si juriul Next Top Model – Mirela Vescan, Laurent Tourette, Liviu Ionescu.

Alaturi de ei au venit si alte vedete Antena 1 printre care si Oana Frigescu, Crina Abrudan, Mihaela Calin, Alexandra Badoi si Octavia Geamanu.

Celebrul Gabriel Corrado a venit special in Romania pentru acesta premiera, iar gestul lui a fost rasplatit de fanii telenovelei printr un moment interminabil de autografe.

Scrie un comentariu