Stiri externe

Premiera! Balmain, campanie fashion cu Supermodele virtuale!

Scris de Iancu Iulia

Balmain are o noua colectie si o noua armata de modele, doar ca ele sunt create digital.

 

Balmain ne face cunostinta cu noua lui armata de supermodele, insa acestea nu sunt reale. Acest sezon, directorul de creatie Oliver Rousteing a optat pentru modele virtuale pentru campania de promovare a noii colectii.

„Oricine si toti sunt bineveniti sa se alature noii armate de modele. Tot ce trebuie sa faca, este sa impartaseasca spiritul nostru curajos de aventura, la fel ca modelele noastre virtuale iconice: Margret, Shudu si Zhi. Ele sunt oglinda frumusetii, a stilului rock si a increderii in sine.” – spune Balmain pe site-ul oficial.

 

Modelele care seamana izbitor cu cele reale au fost create de fotograful Cameron-James Wilson, cel care i-a dat viata supermodelului virtual Shudu.

Shudu este primul model digital din lume, ea are pe Instagram peste 140.000 de urmaritori si deja a fost contactata pentru campania de promovare a produselor Fenty Beauty. Shudu a aparut si in editoriale de moda in revistele Cosmopolitan si Women’s Wear Daily.

Popularitatea modelelor virtuale este clar in crestere. Lil Miquela, care a fost creata de Trevor McFedries si Sara Decou ca un proiect de arta, are acum 1 milion de urmaritori pe Instagram, imbraca cele mai cool si high fashion tinute si promoveaza multe organizatii caritabile.

Oliver Rousteing, directorul creativ Balmain este cunoscut pentru stilul sau care impinge limitele si se concentreaza sa aduca moda franceza in prim plan in raport cu era digitala.

She mad. New @openingceremony diary entry up. Link in my stories.

A post shared by *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela) on

„Avem nevoie de schimbare, trebuie sa impingem barierele. Trebuie sa ne adresam noii generatii. Trebuie sa facem moda relevanta.” – a declarat Oliver intr-un interviu pentru New York Times.

De curand, Oliver a creat „My City Of Lights”, lumea sa virtuala prin care le arata oamenilor cum se realizeaza procesul sau de creatie. In video-ul de promovare de mai jos, Oliver spune ca vrea sa ajute si sa construiasca un pod peste gaura dintre moda si tehnologie.

Scrie un comentariu