News

Pregatiri de nunta in Croatia! Nicoleta Luciu ii duce pe Victor Slav si pe Bianca Dragusanu pe iaht in Croatia!

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu va pleca din nou in Croatia peste o saptamana, alaturi de viitorii sau fini, Bianca Dragusanu si Victor Slav. Cu totii vor locui pe iahtul detinut de sotul ei, Zsolt Csergo si vor avea cadrul ideal pentru a se linisti dupa scandalurile din Romania si a se pune ordine in privinta organizarii nuntii.

bianca-dragusanu-nicoleta-luciu-croatia

Oficial, mai este mai putin de o luna pana la cununia civila a Biancai Dragusanu cu Victor Slav.

Cei doi viitori soti vor lua, se pare, pauza timp de cateva zile si vor pleca in Croatia, alaturi de Nicoleta Luciu, si vor locui pe iahtul detinut de sotul acesteia, Zsolt Csergo.

„De sase ani, mergem in Croatia. E ca a treia noastra casa, dar pe apa. Vom sta pe un iaht. Ne vom plimba si vom merge la plaja. Kim, Kevin si Karoly vor ramane la Miercurea Ciuc, iar Zsolt jr. va merge cu noi. Abia astept sa ajungem. Acolo am mancat o inghetata extraordinara cu alune si cele mai bune fructe de mare”, a declarat Nicoleta pentru Click.

nicoleta-luciu-dragusanu-vacanta

Este cea de-a doua vacanta pe care cei doi viitori soti o petrec alaturi de Nicoleta in Croatia. In luna iunie a acestui an, ei s-au relaxat pentru cateva zile pe iaht intorcandu-se la Bucuresti cu multe amintiri frumoase.

In ultima vreme nu se mai aude mai nimic despre nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Daca la inceput roscata povestea aproape zilnic despre cum isi doreste sa arate marele eveniment din viata ei, discutiile despre nunta sunt din ce in ce mai rare acum.

luni-bianca-dragusanu

 

Surse din apropierea lor, citate de WOWbiz.ro, sustin ca organizarea evenimentului nu este inca finalizata intrucat Bianca nu a reusit inca sa obtina sponsorizarea dorita care sa ii acopere cheltuielile de organizare.

Mai exact, nicio televiziune nu s-a aratat interesata sa ofere zeci de mii de euro in schimbul imaginilor exclusive de la nunta.

Scrie un comentariu