Stiri Interne

Ce pregatiri mai are pe lista Anda Adam pentru nunta

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam a intrat in linie dreapta pentru organizarea nuntii sale din 7 iunie. Iata ce are de facut in zilele urmatoare.

anda-adam-4

Anda Adam se va casatori cu logodnicul ei, Sorin, in data de 7 iunie, la Vila 23 din Snagov. Pregatirile sunt in toi.

Dupa ce a probat mai multe rochii de mireasa si a gasit un designer spaniol care sa ii croiasca costumul mirelui, artista va ajunge in curand la degustarea tortului si alegerea celui preferat.

anda-adam-invitatie-nunta Anda-adam-rochie-mireasa-printesa-1

„E totul pus la punct, zilele acestea trebuie sa mai facem degustarea de tort, degustarea meniului care in principiu el cam e stabilit, dar mergem sa le gustam si trebuie doar sa mai ridicam verighetele”, a declarat ea pentru Cancan.ro.

Anda nu a ales inca rochia de mireasa si nu va dezvalui modelul decat in ziua nuntii, pentru ca viitorul ei sot sa o vada in premiera in fata altarului.

invitatie-nunta-anda-adam

„Vreau sa fie placut surprins si sa traiasca emotia aia ca ma vede pentru prima oara in rochia de mireasa. Asteptam sa vina pentru ca vine de undeva de afara, este un creator din Spania care il face special pentru el, exact pe dimensiunile si pe masurile lui, o sa vina in aproximativ doua saptamani. Acest designer l-a imbracat si pe copilul mai mic al lui Iglesias” a adaugat artista.

Scrie un comentariu