News Stiri externe

Pozele cu Justin Trudeau la bustul gol au creat isterie in randul femeilor

Scris de Administrator

Un nou subiect de discuţie pe reţelele de socializare este Justin Trudeau, Primul Ministru al Canadei. Mai bine zis, modul în care arăta acesta cand era tanar. Totusi, nici acum, la 45 de ani, nu putem spune că doamnele nu şi-ar întoarce privirile după el. Un val de reacţii de tot felul a dat peste cap Twitter-ul cand au aparut poze din tineretea lui Trudeau.

Cel mai sexy politician al lumii face acum furori pe retelele de socializare cu fotografiile din tinerete.  Multe dintre pretendentele din toată lumea spun pe Twitter că acesta arăta ca genul de băiat pe care toate fetele îl adorau şi îl mâncau din priviri pe coridoarele liceului. Look-ul lui de ,,bad boy’’ a fost adus de fizicul sculptat, buclele negre până aprape de baza gâtului si de ochii lui albaştri, pătrunzători.

Justin Trudeau face furori si in poze la bustul gol, realizate inaintea unui meci de box caritabil, desfasurat in anul 2012. Atunci, Trudeau a castigat fara probleme in runda a treia, iar medicul a fost organizat in beneficiul fundatiei „Fight for the cure”.

Justin Trudeau este cel mai mare dintre fraţii lui şi tot el i-a călcat pe urme tatălui său, Pierre Trudeau, fostul Prim Ministru al Canadei, făcându-l mândru pe acesta şi pe mama lui, Margaret Trudeau.

Doamnele vor fi insa dezamagite sa afle ca Justin Trudeau este căsătorit de multi ani cu Sophie Grégoire Trudeau, pe care o descrie drept jumatatea lui. Împeună, au trei copii superbi: Xavier, de nouă ani, Ella-Grace de şapte ani, şi mezinul femiliei Hadrien, de doar doi anişori.

Scrie un comentariu