News

Poti face nunta la Kensington Palace. Iata ce trebuie sa stii!

Scris de Iancu Iulia

Visul oricarei fetite de a-si organiza nunta intr-un palat a devenit acum realitate. Kensington Palace, resedinta lui Kate si Printul William este disponibila pentru evenimente de poveste.

Se spune mereu ca una dintre cele mai frumoase zile din viata unui cuplu este ziua in care acestia se casatoresc. Cu locatia si decorul perfect, si evenimentul vostru poate fi unul de poveste, asa cum numai in familia regala se mai poate vedea. Imaginati-va cum ar fi sa va faceti nunta la palatul Kensington, actuala resedinta a printului William si a lui Kate Middleton, pentru ca da, acest lucru este posibil.

O astfel de ceremonie se poate tine intr-unul dintre apartamentele de stat, a carui capacitate este de 150 de persoane. De asemenea, cei care doresc un eveniment, cu pana la 1000 de invitati, se pot casatori intr-o locatie deosebita numita Oranjerie, care a fost special construita pentru Regina Anna. Tot aici au spus da si Nicky Hilton si James Rothschild.

Pavilionul Palatului Kensington este disponibil atat ziua, cat si seara si poate primi pana la 300 de oaspeti. Pentru receptiile de vara sunt puse la dispozitie numeroase gradini cu un decor deosebit: Gradiniile din Fata si de Est, Gradina Sunken sau peluza din fata cladirii Oranjerie.

Pentru cei care vor sa organizeze evenimentul dupa bunul plac, este bine de stiut ca exista anumite restrictii. Trebuie utilizata o lista pre-aprobata de furnizori pentru diverse servicii cum ar fi: entertainment, catering, aranjamente florare si artificii. Exista reguli chiar si pentru alegerea toaletelor de lux. Vestea buna este ca locatia se poate vedea inainte si, probabil, se pot negocia toate aceste detalii cu partenerii, in functie de preferintele viitorilor miri.

Preturile sunt diferite in functie de varietatea ofertei. In orice caz, este clar ca o nunta „regala” presupune un buget pe masura. Orientativ, costul unei ceremonii de zi porneste de la 23.000$. Din pacate, aceasta suma nu include si prezenta vreunui membru al familiei regale. Exista totusi o sansa ca simpaticii George si Charlotte sa va priveasca de la fereastra.

Scrie un comentariu