ADPM Cool

Poti cumpara un castel din Game of Thrones mai ieftin decat un apartament!

Scris de Iancu Iulia

Stiai ca ai putea locui intr-un castel din serialul Games of Thrones? Robb Stark a decapitat un om aici, iar tu ai putea fi propietarul acestui castel. Riverrun este de vanzare!

HBO a folosit, in cel de-al treilea sezon al serialului, castelul Gosford pentru a ilustra exteriorul Riverrun, iar acesta ar putea deveni locul pe care tu sa il numesti „acasa”. S-ar putea sa recunosti si pietrele unde Robb Sterk l-a executat pe Rickard Karstark, o actiune total gresita pentru ca a dus la un adevarat masacru, dar sa nu iti faci griji pentru ca varsarea de sange, care a urmat, a fost filmata in alta parte.

In realitate, Castelul Gosford a fost construit la mijlocul aniilor 1800, in nordul Irlandei. In timpul celui de-al doilea razboi mondial a adapostit trupele armatei, iar ulterior a fost transformat intr-un hotel.

Acum, castelul are mai multe aripi separate, iar una dintre ele este de vanzare. Aripa este formata din sase apartamente, fiecare are cel putin 3500 mp, cu mai multe dormitoare. In total dispune de 15 dormitoare, cu 10 bai. Daca il cumperi, vei avea loc sa te muti cu toata familia sau poti sa locuiesti doar tu in el.

Daca inca iti doresti sa locuiesti in Irlanda, intr-un castel care este localizat pe un domeniu de peste 500 de ari, sa stii ca trebuie sa scoti din contul tau in jur de 656.000 de dolari. Pare cam mult, dar putem spune ca este pretul corect pentru un castel care ar putea veni la pachet si cu niste fantome.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu