Stiri externe

Probleme in paradis! Portia de Rossi, dependenta de droguri si alcool!

Scris de Christian Stan

Portia de Rossi si Ellen DeGeneres vor aniversa in luna august sase ani de casnicie, insa in urma cu cateva luni relatia celor doua atarna doar de-un fir de ata. Se pare ca Portia si Ellen erau un pragul unui divort, cauzat de faptul ca actrita devenise dependenta de droguri si de alcool.

010966-portia-de-rossi

Criza in mariajul dintre Ellen DeGeneres si Portia de Rossi! Cele doua femei, care s-au casatorit in urma cu sase ani, au fost la un pas sa-si spuna adio in primavara acestui an din pricina unor probleme pe care Portia le-a avut cu drogurile si alcoolul. Conform Radar OnLine problemele dintre cele doua femei dateaza de la inceputul anului.

„Portia nu mai era deloc fericita de o vreme incoace, a inceput sa bea si s-a izolat. Cand Ellen a inceput s-o confrunte, Portia si-a pierdut controlul si a invinuit-o pe Ellen ca este mult prea posesiva si ca este singura responsabila de starea ei. Portia i-a spus lui Ellen ca nu o mai iubeste, iar aceasta din urma a fost pur si simplu dezamagita si a tipat spre Portia sa iasa din casa”, declara o sursa apropiata a celor doua.

In cele din urma, cele doua femei au hotarat sa mai dea o sansa mariajului lor, iar Portia s-a internat la inceputul lunii mai intr-o clinica de reabilitare din Malibu. Dupa doar cateva saptamani de tratament, actrita pare sa-si fi revenit complet si relatia dintre cele doua femei este din nou una foarte buna. Duminica trecuta, Ellen si Portia au fost vazute la Hvar, in Croatia, acolo unde isi petrec vacanta de vara pe un yacht.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu