Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Agentia de Presa Mondena pune accent pe informarea corecta a vizitatorilor website-ului www.agentiadepresamondena.com si pe siguranta navigarii acestora.

Datele colectate pot fi utilizate exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispozitiile Legii nr. 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Nu acoperim informatiile colectate de site-urile terte, inclusiv cele partenere sau care au cumparat spatiu de publicitate pe site-ul nostru.

Website-ul contine si link-uri catre alte site-uri, astfel ca, daca dati click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu raspundem pentru setarile lor de intimitate. Va recomandam sa cititi politica lor de confidentialitate in momentul cand cititi informatii de pe acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Comunicare prin e-mail. Daca v-ati inscris pentru unele dintre newsletterele noastre, va vom trimite aceste informari pe adresa de mail comunicata. Va puteti dezabona oricand doriti.
  • Publicitate. Reclamele prezente pe paginile website-ului pot fi alese si afisate in functie de optiunile selectate de dumneavoastra si de preferintele de pe site si de pe conturile conexe. (Vezi Politica de folosire a cookie-urilor)  Prin intermediul acestor campanii publicitare va putea fi finantata activitatea website-ului, iar accesul vizitatorilor la acest website sa ramana gratuit.
  • Analiza statistica. Pentru a intelege mai bine cine este publicul website-ului si preferintele acestuia si pentru a imbunatati experienta de navigare a acestuia, putem folosi datele despre comportamentul acestuia isi a agrega datele din mai multe surse.

 

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

Potrivit  Regulamentului  UE 679/2016 beneficiati de:

  • dreptul de acces;  puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
  • dreptul la rectificarea datelor; puteti sa ne solicitati sa modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
  • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);  puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii; in anumite conditii (daca persoana vizata contesta exactitatea datelor, daca prelucrarea este ilegala, daca datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau daca va opuneti prelucrarii datelor) puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
  • dreptul la portabilitatea datelor; in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic
  • dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica
  • dreptul la retragerea consimtamantului in cazul prelucrarii in scop de informare sau promovare; puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant
  • dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal; aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile
  • dreptul la o cale de atac judiciara; dreptul de a exercita o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autoritati de supraveghere
  • dreptul de a fi notificat de catre operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.
  1. Stocarea si prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) in scopuri interne legate de sistem si in scopuri statistice
  2. in cazul accesarii paginii noastre de internet browser-ul Dvs. de internet transmite automat date (de ex. data si ora accesarii, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fisierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul si versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) catre serverul nostru, pe baza unor setari tehnice. Aceste date sunt colectate si utilizate exclusiv in scop statistic si in scop de analiza, de ex. pentru imbunatatirea experientei dvs, pe site.
  3. Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alt identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si ca atare le vom trata ca atare.

 

3. Cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri cu scopul de a isi imbunatati functionalitatea, eficienta si siguranta. De exemplu, cookie-urile au rolul de a facilitate navigarea pe website-ul nostru si de a masura numarul de vizualizari al paginilor si de vizite. Cookie-urile sunt fisiere text de dimensiuni reduse care sunt stocate in computerul dvs., pentru a putea utiliza in parametri optimi toate resursele shopului nostru online.

Subliniem ca anumite cookie-uri sunt transferate de pe serverul nostru catre sistemul dvs. – este vorba de „cookie-uri de sesiune”. Acestea vor fi sterse automat de pe harddisk la incheierea sesiunii din navigator.

Alte cookie-uri vor fi salvate in calculatorul dvs., pentru a ne permite sa il recunoastem la urmatoarea vizita – „cookie-uri persistente”.

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor in orice moment prin dezactivarea salvarii acestora. Functia de Ajutor din meniul majoritatii navigatoarelor va vor oferi instructiunile necesare. Luati in considerare faptul ca optiunile de comanda nu functioneaza sau sunt limitate in cazul in care blocati sau stergeti cookie-urile. Pentru a utiliza toate resursele magazinului online (re)activati cookie-urile folosind meniul din bara navigatorului.

4. Utilizarea Google Analytics

Acest website foloseste serviciul Google Analytics oferit de catre Google Inc. („Google”). Google Analytics foloseste cookie-uri care analizeaza modalitatea in care interactionati cu website-ul nostru. Informatiile generate de catre cookie-uri referitoare la modalitatea in care interactionati cu acest website este, in mod obisnuit, transferata catre si stocata pe un server Google din SUA.

in cazul in care anonimizarea IP-ului este activata pe acest website, adresa dvs. IP va fi trunchiata pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene sau in alte zone care au aderat la Acordul privind Zona Economica Europeana. Numai in cazuri excepționale adresa IP completa va fi mai intâi transferata pe un server Google in SUA și trunchiata acolo.

Anonimizarea IP-ului este activa pe acest site. Google va folosi aceste informații in numele operatorului acestui site cu scopul de a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului, elaborarii de rapoarte privind activitatea site-ul web pentru operatorii site-ului și oferirea de alte servicii legate de activitatea site-ului și utilizarea internetului. Adresa IP pe care browserul dvs. o transmite catre Google Analytics nu va fi asociata cu nicio alta informatie deținuta de Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs.; totuși rețineți ca, daca faceti acest lucru, nu veti putea utiliza site-ul in funcționalitatea sa deplina. De asemenea, puteți opta pentru eliminarea urmaririi de catre Google, cu efect pe viitor, prin descarcarea și instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browser-ul dvs. curent: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Pe acest website, codul Googly Analytics a fost extins la „gat._anonymizeIp ();”. Prin urmare, asiguram colectarea anonima a adreselor de IP (asa-numita „mascare a IP-ului”).

Utilizam Google AdWords Remarketing pentru a face publicitate pe Internet. AdWords Remarketing va va afișa anunțuri relevante, personalizate, in funcție de secțiunile pe care le-ați vizitat pe site-ul Zepter, prin plasarea unui cookie pe calculatorul dvs. Acest cookie nu va identifica in niciun fel și nu va permite access in calculatorul dumneavoastra. Google AdWords Remarketing ne permite sa adaptam strategia de marketing in funcție de nevoile dvs. și sa afișam numai anunțuri relevante pentru dvs. Daca nu doriți sa participați la Google AdWords Remarketing, puteți sa renunțați prin accesarea opțiunii de preferințe a Google Ads.

5. Folosirea Facebook, plugin-ului  Google +1, Twitter si a altor retele de socializare

Am integrat in prezenta noastra  pe internet plugin-uri ale retelelor de socializare facebook.com (numita in continuare „Facebook”), Google, Twitter etc.

Atunci când vizitati una dintre paginile noastre web pe care veti regasi un astfel de plugin, navigatorul pe care il folositi incarca reprezentari vizuale ale plugin-ului de pe serverele Facebook, Google +1 etc. Drept urmare, serverele vor primi informatia ca ati vizitat o pagina a website-ului nostru. Daca sunteti logati in contul de Facebook, Google +1 etc, respectiva platforma va recunoaste prin intermediul plugin-ului pagina website-ului nostru pe care o vizitati si se va conecta la contul dvs. personal de Facebook, Google +1 etc. Daca veti da clic pe butonul „Like”, „+1” sau orice buton echivalent al unei alte platforme de socializare sau daca veti lasa un comenturiu, plugin-ul va trimite datele introduse catre contul dvs. personal de Facebook, Google +1 etc si le va stoca pe serverul respectiv. in plus, informatia ca ati vizitat website-ul nostru va fi transmisa catre reteaua de socializare, indiferent daca apasati sau nu unul dintre plugin-uri. Recomandarile dvs. „+1”, alaturi de numele dvs. si poza de profil de pe Google Plus pot aparea in rezultatele cautarilor cu motorul Google sau in profilul dvs. Google (de ex., tabul „+1” din profilul dvs. Google) sau pe alte website-uri de pe internet. Pentru a impiedica ca date despre dvs. si comportamentul dvs. pe internet sa fie transmise catre Facebook, deconectati-va din contul de Facebook sau de pe alte retele sociale inainte de a vizita website-ul nostru. Consultati politicile de confidentialitate ale Facebook, Google +1, Twitter etc pentru mai multe informatii despre colectarea si utilizarea datelor de catre platformele respective.

Un pixel de urmarire pe Facebook este folosit pe site-urile noastre. Aceasta inseamna ca tertele parți pot utiliza cookie-uri, semnalizatoare web și tehnologii similare pentru a colecta sau primi informatii atat de pe site-ul nostru cat si din alta parte a Internetului și sa utilizeze aceste informații pentru a furniza servicii de masurare și anunturi vizate. Daca doriți sa renuntati la utilizarea acestor cookie-uri, accesați pagina de selectie a consumatorilor Digital Advertising Alliance.

6. Drepturi la informare

In conformitate cu legislatia privind protectia datelor, aveti dreptul la acces liber la informatii despre stocarea datelor dvs. si dreptul de a corecta, bloca accesul sau solicita stergerea respectivelor date.

Consimtamantul acordat pentru procesarea datelor personale poate fi revocat in orice moment, cu efecte viitoare. Procesarea datelor include stocarea, modificarea, transferarea, blocarea accesului si solicitarea de a sterge datele personale.

Retragerea consimtamantului de procesare a datelor personale poate fi transmis la adresa de e-mail:  office@agentiadepresamondena.com

7. Modalitati de contact

Pentru orice intrebari referitoare la colectarea, procesarea sau utilizarea datelor personale sau a altui tip de date, va stam la dispozitie prin mijloacele de comunicare susmentionate.

8. Modificarea politicii de confidentialitate a datelor

Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica in orice moment actuala politica de confidentialitate. Datele referitoare la politica de confidentialitate vor fi publicate pe website, iar continuarea utilizarii acestui website constituie acordul dvs. referitor la respectivele modificari.

 

Perioada de pastrare a datelor personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate si pastrate, luam in considerare durata contractuala pana la indeplinirea obligatiilor contractuale respectiv a scopului si termenele de arhivare prevazute de dispozitiile legale in materie.

in cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va retrageti sau limitati consimtamantul inainte de expirarea acestei perioade. in astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective in scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastra de internet si celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice impotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor Dvs. de catre persoane neautorizate precum si impotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs.

Este necesar sa tratati in permanenta cu confidentialitate datele Dvs. de acces si sa inchideti fereastra de browser cand terminati vizitarea paginii noastre de internet.

Pentru transferul de date cu caracter personal utilizam proceduri tehnice de criptare. Puteti identifica transmiterea de date criptate (https) prin afisarea unui simbol de inchidere, de ex. afisarea unui simbol de cheie sau lacat in bara de statut a browser-ului Dvs.