Stiri externe

In plina Pandemie, Printul Harry si Meghan au fugit din Canada! Afla unde locuiesc acum!

Scris de Ana Kozma

In plina pandemie de Coronavirus, Printul Harry si Meghan Markle au parasit Canada. Conform unor apropiati, acestia ar urma sa locuiasca permanent in Los Angeles.

In plina Pandemie, Printul Harry si Meghan au fugit din Canada! Afla unde locuiesc acum!

Printul Harry si Meghan Markle au parasit Canada, scrie DailyMail. Conform unor apropiati, cei doi ar urma sa locuiasca permanent in Los Angeles de acum incolo.

Harry si Meghan au hotarat sa paraseasca Vancouver Island, locul in care au stat inca de cand au anuntat ca parasesc Familia Regala. S-ar parea ca cei doi au plecat de teama ca granita dintre Canada si SUA sa nu se inchida din cauza pandemiei de Coronavirus.

Meghan Markle isi doreste sa fie cat mai aproape de Hollywood, de prietenii ei din Los Angeles, dar si de mama sa, Doria. Conform presei straine, Printul Harry si Meghan ar locui acum in zona Hollywood alaturi de fiul lor, Achie.

S-ar parea ca Familia Regala nu este tocmai incantata de aceasta miscare. Acestia sperau ca Printul Harry sa revina in Marea Britanie si sa isi sustina familia pe perioada pandemiei de COVID-19.

Pintul Charles, tatal lui Harry, a fost recent testat pozitiv cu noul Coronavirus. Conform unor apropiati, Meghan i-ar fi interzis Printului sa mearga sa isi viziteze tatal. Totusi, ar fi tinut legatura prin telefon in toata aceasta perioada.

In curand, Meghan Markle isi va pune vocea pe un documentar Disney despre elefanti. Acesta este primul ei job legat de actorie de cand a parasit Familia Regala. Nu va fi platita pentru acest job, insa banii care ar fi trebuit sa ajunga la ea vor merge catre o organizatie caritabila.

Printul Charles, diagnosticat cu Coronavirus! Ce se intampla cu Regina?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu