Stiri externe

Pippa Middleton, din nou însărcinată! Cum arată în luna a șasea

Scris de Ana Kozma

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, este din nou însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Iată cum arată în luna a șasea de sarcină, imagini surprinse cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Pippa Middleton, din nou însărcinată! Cum arată în luna a șasea

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, este din nou însărcinată. La 38 de ani, aceasta urmează să devină pentru a treia oară mamă. Sarcina vine la doar 1 an după ce Pippa a născut cel de-al doilea copil. Sora Ducesei a ținut ascunsă sarcina până acum.

Burtica de gravidă a fost însă evidentă la evenimentele publice la care a participat zilele trecute. Este vorba despre seria de evenimente ce au marcat Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

La „Petrecerea de Platină”, Pippa Middleton a purtat o rochie verde. Largă în zona abdomenului, a lăsat totuși la vedere burtica de gravidă. La eveniment, Pippa a fost însoțită atât de soțul ei, James Matthews, cât și de James Middleton, fratele ei și al lui Kate. Nelipsiți au fost și Carole și Michael Middleton, părinții Ducesei.

Pippa și James s-au căsătorit în mai 2017 și au deja doi copii: Arthur Michael William Matthews (3 ani) și Grace Elizabeth Jane Matthews (1 ani și 2 luni). Soria lui Kate Middleton i-a născut pe Arthur și pe Grace în aripa Lindo a spitalului St. Mary’s, unde și Ducesa i-a adus pe lume pe cei tri copii ai săi.

Scrie un comentariu