Stiri externe

Pink dezbracata complet in cea mai noua campanie PETA! E impotriva blanurilor naturale!

Scris de Administrator

Pink a renuntat complet la haine pentru noua campanie PETA, sustinand ca prefera oricand goliciunea in defavoarea hainelor de blana naturala! Artista se alatura astfel altor vedete care s-au dezbracat, de-a lungul anilor, in campaniile PETA!

pink-peta

Pink a renuntat complet la haine intr-o sedinta foto ce face parte din cea mai noua campanie PETA, menita sa promoveze ideea ca a purta haine de blana naturala este o idee gresita! O multime de vedete au facut, de-a lungul anilor, acelasi demers, aparand goale in campaniile PETA, scotand astfel in evidenta faptul ca prefera oricand goliciunea in defavoarea hainelor de blana naturala. Un panou publicitar imens pe care apare Pink dezbracata a fost montat saptamana aceasta in Times Square din New York, milioane de oameni admirand-o astfel in costumul Evei.

Fotografia a fost realizata de Ruven Afandor, iar campania a fost gandita astfel incat sa fie lansata chiar inainte de inceperea New York Fashion Week.

„Mereu am simtit ca animalele sunt cele mai pure spirite din lume. Nu se prefac, nu-si ascund sentimentele si sunt cele mai loiale creaturi. Au fost perioade in care am fost egoista si am purtat blanuri, recunosc asta.. Dar sunt mai inteleapta acum si sunt complet impotriva hainelor de blana naturala. Mi-ar placea ca toti oamenii sa stie prin ce chinuri groaznice trec aceste biete animale de dragul modei”, a declarat Pink.

Christy-Turlington-peta

In trecut, si alte celebritati precum Christy Turlington, Khloe Kardashian, Olivia Munn sau Pamela Anderson s-au dezbracat pentru campaniile PETA!

khloe-kardashian-peta olivia-munn-peta pamela-anderson-peta

Scrie un comentariu