News Video

VIDEO! PINK isi risca sanatatea de dragul show-ului!

Scris de Christian Stan

PINK a debutat miercuri seara turneul ei mondial, „The Truth About Love”, la US Airways Center din Phoenix si a incantat audienta cu un show inspirat din reprezentatile Cirque du Soleil. Totusi, numerele de acrobatie pe care cantareata le executa in timpul show-ului au stranit ingrijorare in randul fanilor, care cred ca artista risca prea mult pentru a avea un show spectaculos.

pink1

PINK s-ar putea angaja imediat la Cirque du Soleil, intrucat numerele sale de acrobatie sunt de-a dreptul spectaculoase. Artista risca totul pentru a-si impresiona fanii odata cu noul ei turneu mondial, „The Truth about Love”, care a debutat aseara in Phoenix, cu un show de zile mari.

pink2

Dupa ce Lady Gaga a suferit o accidentare la sold in timpul turneului mondial si a fost nevoita sa-si amane ultimele 25 de show-uri, fanii lui PINK sunt ingrijorati ca artista lor preferata sa nu aiba aceeasi soarta ca si Gaga.

pink3

„Este spectaculos ceea ce face, insa este prea mult. Te tine cu sufletul la gura si ai impresia ca o sa se prabuseasca de la inaltime. Sper sa nu se accidenteze”, a scris un fan pe Twitter.

„PINK a renuntat la concertele clasice si ofera acum un show de circ. Se pune singura in niste situatii dificile si complicate. Am vazut cateva numere senzationale, iar cei de la Cirque du Soleil ar fi invidiosi. Sper insa s-o tina puterile sa duca totul la bun sfarsit”, a scris alt fan pe Facebook.

Turneul mondial al lui PINK va include in jur de 100 de concerte in America de Nord, Europa si Australia si se va incheia pe 5 septembrie la Sydney.

Scrie un comentariu