Stiri Interne

Piesa României la Eurovision, criticată dur de Florin Chilian

Scris de Alexandru Manea

Piesa României la Eurovision este criticată dur de Florin Chilian. Artistul nu încetează să arunce cuvinte grele la adresa cântecului pe care publicul l-a ales să ne reprezinte țara la concursul muzical european. Iată ce spune.

Piesa României la Eurovision, criticată dur de Florin Chilian

Piesa României la Eurovision este criticată dur de Florin Chilian. Artistul folosește cuvinte dure la adresa cântecului pe care publicul l-a ales să ne reprezinte șara la concursul muzical european și depășește, în viziunea unora, limitele bunului simț:

„Cum ziceam: #TVR #Eurovision Un aranjament jenant. Se cunoştea câştigătorul finalei nationale a #Eurovision2017. Un compozitor român cu o piesă românească despre România. O piesă românească despre cum se strâng și comunică ciobanii cu văcuțe mov pe dealurile Elveției. Cred, nu știu sigur. N-am priceput ce zic reprezentanții României pentru că nu cunosc limba română în care a fost cântată. Cam atât despre identitatea națională a reprezentării României la Eurovision 2017.

Ca să nu fiu răutăcios până la capăt, pot spune că, pe alocuri, yodele-itul fetei din semifinală seamănă prea tare cu o gargară ultrafonică venită brusc după o partidă de sex reușită numai pe jumătate. Gargara făcută în fugă, pe furiș, fix înainte de a fugi acasă, din dorința

Mai este foarte putin pana cand o sa fie mult mai bine. 😉

A post shared by Florin Chilian (@florin_chilian) on


Scrie un comentariu