Stiri Interne Video

Piesa noua a Deliei, plagiat? Iata cu ce melodii spune Mircea Badea ca seamana „Da, mama”!

Scris de Administrator

Delia tocmai a lansat o piesa noua, intitulata „Da, mama”, care se bucura deja de un real succes. Mircea Badea sustine insa ca refrenul seamana perfect cu o melodie a lui Eminem. Sa fie oare vorba despre un plagiat?

piesa-noua-a-deliei-mircea-badea

Piesa noua a Deliei, „Da, mama”, se bucura deja de un succes formidabil, la doar 2 zile dupa ce a fost lansata. Si cum succesul vine rareori fara controverse, iata ca si in jurul melodiei produsa de Carla’s Dreams au inceput deja sa se creeze astfel de controverse.

Mircea Badea a vorbit astazi despre piesa noua a Deliei spunand ca, dupa parerea lui, refrenul seamana izbitor de mult cu cel al melodiei „Sing for the moment”, cantata de Eminem, care la randul ei seamana cu „Dream on” a celor de la Aerosmith.

„Eu nu am educatie muzicala, nu am conservator, sunt si eu urechist. Mi s-a parut a fi un ‘cover’, asa se numeste? Ce inseamna ‘cover’? Sigur, mot-a-mot inseamna coperta sau acoperire. ‘Cover’ e atunci cand iei o piesa existenta si o canti tu. Mie mi s-a parut un cover. Eu am mai auzit piesa asta undeva, era cu alte versuri si cu alta voce… Dupa parerea mea e unu la unu…”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Scrie un comentariu