News

Phill Collins renunta la muzica! Afla motivele!

Scris de Christian Stan

Phill Collins, acum in varsta de 60 de ani, a decis sa se retraga definitiv din cariera muzicala. Anuntul artistului este determinat de mai multe probleme de sanatate cu care se confrunta dar si de faptul ca fostul solist al trupei Genesis nu isi mai gaseste locul in lumea muzicala actuala.

Phill Collins a decis sa se retraga din muzica dupa mai multe decade de cariera care si-au pus amprenta asupra sanatatii sale. Artistul sufera de dureri de spate din pricina unei vertebre dislocate, si-a pierdut o parte din auz, iar o afectiune nervoasa il impiedica sa aiba control total asupra betelor, atunci cand bate toba.

In consecinta, Phill Collins, in varsta de 60 de ani a decis sa se retraga din cariera muzicala si sa isi petreaca timpul alaturi de familie. „Nu mai apartin acestei luni si nu prea cred ca o sa fie multa lume care sa imi duca lipsa. Sunt mai fericit sa stau departe de scena si sa imi vad de treburile mele”, a declarat artistul.

Collins a castigat de-a lungul carierei 7 premii Grammy, a avut 13 hituri care au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale si a castigat un premiu Oscar pentru o piesa care a fost pe coloana sonora a filmului Disney „Tarzan”.

Scrie un comentariu