Style Radar

Pheres – ready-to-wear, lux accesibil disponibil acum online si in Romania!

Scris de Administrator

Dupa multi ani in care s-a dedicat in totalitate creatiilor masculine bespoke sub brandul exclusivist Pheres, designerul Narcisa Pheres a lansat colectii ready-to-wear, mixte, disponibile acum online si in Romania!

Narcisa-Pheres

Narcisa Pheres

Dupa ani buni in care s-a dedicat creatiilor masculine bespoke sub brandul exclusivist Pheres, designerul Narcisa Pheres a lansat colectii ready-to-wear, mixte, ce sunt disponibile pe noua platforma online www.pheressentials.com.

Pheres-urban-chic-4 Pheres-urban-chic-3

Pentru noua linie masculina premium, de tip ready-to-wear, Narcisa Pheres a folosit materiale naturale, precum in si lana de inalta calitate, si a adoptat un croi slim fit, deconstruit.

Pheres-urban-chic-2 Pheres-urban-chic-1

Sacourile masculine au preturi incepand de la 636 de euro, iar costumele ajung la 1620 de euro.

Pheres-4 Pheres-1

Camasile sunt confectionate din bumbac egiptean, iar cravatele sunt realizate manual de artizani cu experienta din Italia si au preturi incepand de la 173 euro.

Pheres-12 Pheres-13

Linia feminina disponibila pe www.pheressentials.com include creatii special gandite pentru a putea fi purtate atat pe timpul zilei, la birou, cat si seara, la evenimente de tip cocktail.

Pheres-14 Pheres-15

„Am pus accent pe functionalitate si pe confort. Sunt ideale si pentru atunci cand calatoresti, pentru ca nu se sifoneaza, avand neopren in compozitie. Rochiile au croi de tip tight-in, subtiind silueta. Sunt creatii simple, de baza in garderoba oricarei femei”, declara Narcisa Pheres.

Pheres-diamant-3 Pheres-diamant-2

Linia feminina include si accesorii din aur cu diamante, realizate in traditionalul stil Pheres.

Pheres-accesorii Pheres-accesorii-6

Produsele din noile colectii ready-to-wear Pheres pot fi comandate online pe www.pheressentials.com si sunt livrate gratuit, din Hong Kong si Italia, in orice loc in lume.

Pheres-accesorii-5 Pheres-accesorii-3

Pheressentials.com se va extinde ca si platforma de lifestyle urmand sa includa noi branduri exclusiviste, precum si o linie de produse de spa handmade, marca Pheres.

Pheres-accesorii-2

Narcisa Pheres s-a nascut in Romania, iar, dupa ce a studiat la Institutul de Moda Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American si s-a mutat in Tokyo si, ulterior, in Hong Kong, a dezvoltat la nivel international brandul exclusivist PHERES, rasfatand gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare si vestimentatii si accesorii masculine Bespoke.

Pheres-3

Reprezentanti ai famiilor regale, celebritati din lumea filmului si a sportului, jucatori importanti din sfera afacerilor se numara printre cei care poarta creatiile Narcisei Pheres, realizate de artizani priceputi in a imbina traditia sartoriala italiana cu elemente britanice de tailoring.

Pheres-16

„Opulenta adevarata sta in detalii, astfel ca fiecare produs Pheres este realizat manual apeland la traditia artizanilor si la tehnicile croitoriei de tip bespoke”, marturiseste Narcisa Pheres.

Pheres aduce luxul spre origini, creind produse exclusiviste, de o calitate exceptionala pentru o piata de nisa compusa din cunoscatori ai bunul gust vestimentar.

www.pheres.com
www.pheressentials.com

Scrie un comentariu