Style Radar

Pharrell lanseaza o colectie vestimentara in colaborare cu Adidas!

Scris de Administrator

Pharrell Williams stie sa isi tina publicul mereu in priza. Dupa super hit-ul „Happy”, artistul a lansat un nou parfum, intitulat „Girl”, iar apoi a colaborat cu brand-ul Adidas pentru a lansa o colectie capsula de haine sport. Nu incape indoiala – simpaticul artist le face pe toate!

pharrell-adidas

Pharrell Williams a facut echipa cu brand-ul Adidas Original pentru a lansa impreuna, vara aceasta, o colectie capsula de haine sport. Parte din colectie va fi chiar realizata in colaborare cu Bionic Yarn, compania producatoare de textile a lui Pharrell. Bionic Yarn este cunoscuta pentru faptul ca transforma resturile de plastic si deseurile din oceane in tesaturi si fire .

Acest parteneriat i se potriveste de minune artistului, intrucat el insusi poarta adesea piese vestimentare semnate Adidas.

„Sa lucrez cu un brand iconic precum Adidas este o oportunitate incredibila! Piesele lor sunt atemporale si mi-au marcat intreaga existenta. Este un parteneriat minunat atat pentru mine cat si pentru Bionic Yarn”, a declarat el.

Deocamdata nu se stiu foarte multe lucruri despre cum va arata colectia, pana acum fiind lansat doar un teaser video. Se pare insa ca stilul va fi unul extrem de tineresc, jucaus si distractiv.

Scrie un comentariu