News

Petru Mircea a amenintat un jurnalist de la Ziarul Ring

Scris de Christian Stan

Indignat ca jurnalistii de la Ziarul Ring au pus mana pe dosarul de ancheta al mortii Madalinei Manole, Petru Mircea si-a iesit din minti si l-a amenintat in noaptea de luni spre marti pe Christian Levant, redactor sef adjunct la Ziarul Ring.

Scandalul iscat de sinuciderea Madalinei Manole revine in atentia presei, dupa ce Ziarul Ring a pus mana pe dosarul anchetatorilor si a inceput sa publice o serie de fotografii si de SMS-uri. Furios la culme de aceste lucruri, Petru Mircea si-a iesit din minti si l-a sunat in miezul noptii pe Christian Levant, redactor sef adjunct la Ziarul Ring.

Convorbirea telefonica este inregistrata la ora 03:42 si a durat doua minute si 50 de secunde. In cadrul discutiei, Petru Mircea ii spune: „Te desfiintez, ma baiatule, ma nesimtitule, ma…”

Fostul sot al Madalinei Manole il acuza pe avocatul familiei Manole ca a extras ilegal dosarul si l-a dat Ziarului Ring pentru ca tot scandalul sa se tergiverseze. Pe de alta parte, Petru Mircea declara ca stie adevaratul motiv pentru care s-a sinucis Madalina Manole.

„Dupa ce se va termina procesul pe care il am cu socrii mei voi iesi public si voi spune de ce s-a sinucis sotia mea”, a declarat Petru Mircea.

Scrie un comentariu