News Style Judgement

Camelia Sucu si Andreea Esca, printre invitatii de marca de la petrecerea aniversara Molecule F

Scris de Christian Stan

Aniversand doi ani de existenta, petrecerea Molecule F a avut loc la Gaia Boutique Club, tema petrecerii fiind: Crazy enough to believe in Fashion. Printre invitatii care au luat parte la eveniment s-au numarat Camelia Sucu, Andreea Esca, Alexandra Ungureanu, Sonia Argint Ionescu, Madalina Draghici si Carmen Negoita.

Petrecerea a urmarit sa reflecte valorile Molecule F, exprimand ideea unui proiect ambitios nascut din pura pasiune. „Crazy enough to believe in fashion” este raspunsul Molecule F, care continua sa creada in moda, in ciuda contextului economic sau al preconceptiilor sociale, continua sa-si urmeze misiunea de a promova creatiile vestimentare de avangarda romaneasca, fara sa se abata de la principiile sale de nucleu.

Designeri, editori de moda, vedete, parteneri si colaboratori, au petrecut o seara impreuna, in numele designului romanesc de calitate. Sweet bar-ul pregatit pentru TLC a indulcit atmosfera, iar bauturile Campari au insotit conversatiile la fel de fluide.

De asemenea, echipa Molecule F si designerii romani au suflat impreuna in tortul oversized pregatit de catre de Privileg Catering pentru aniversarea ce a marcat 2 ani de coeziune si efort conjugat in numele modei romanesti.

In calitate de gazda, Mirela Bucovicean a adus multumiri invitatilor spunand: “Va multumesc pentru ca ati ales sa petreceti seara sarbatorind alaturi de noi, doi ani de Molecule F. Ma bucura faptul ca un proiect de suflet s-a transformat in doar doi ani de la lansare intr-un etalon al modei romanesti. Nu am fi reusit sa ajungem aici fara pasiunea pura pentru moda romaneasca, fara dorinta de a ne depasi limitele si cel mai important, fara forta talentului designerilor romani. Molecule F inseamna in primul rand designeri romani si in al doilea rand, voi, toti care ne-ati fost alaturi si ati crezut in noi din prima clipa!”.

Scrie un comentariu