News

Vedetele s-au intors in timp pentru o seara speciala! Iata ce tinute au afisat!

Scris de Christian Stan

Petrecerea aniversara a lui Stephan Pelger si a Ralucai Iliescu a avut o tema cu totul speciala, Decadence, astfel ca cei peste 200 de invitati au trebuit sa respecte dress-code-ul evenimentului si sa adopte tinute in stilul anilo 1920. Printre oaspetii de seama s-au numarat Ileana Badiu, Laura Lazar, DJ Wanda, Joaquin Bonilla si Ovidiu Buta, Rucsandra Hurezeanu, Livia Dila si Tania Budi.

Stephan Pelger si prietena lui buna, Raluca Iliescu, si-au organizat impreuna petrecerea aniversara, inspirata din anii 1920. Cei peste 200 de invitati s-au intors in urma cu un secol si au adoptat tinute specifice acelor vremuri, iar DJ Wanda a fost responsabila cu muzica buna pe care oaspetii au dansat pana dimineata.

 

„In fiecare an, obisnuim sa organizam petreceri aniversare cu tematica. Anul trecut tema a fost Eyes Wide Shut, insa de aceasta data am optat pentru Decadence, iar toti invitatii nostri au trebuit sa se intoarca in timp, in atmosfera anilor 1920”, declara Stephan Pelger.

La party-ul gazduit de Stephan Pelger si Raluca Iliescu au fost prezenti si persoane publice precum DJ Wanda, Ileana Badiu, Laura Lazar, Tania Budi, Livia Dila, Ovidiu Buta sau Laura Lazar.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu