News

Kelly din „Beverly Hills 90210”, uitata de fostul ei sot! Iata cu cine se iubeste acesta!

Scris de Christian Stan

La Screen Actors Guild Awards, ceremonie care s-a desfasurat aseara la Los Angeles, fostul sot al lui Jennie Garth, Peter Fancilelli, a iesit in lume alaturi de noua lui iubita. Starul din „Twilight” a pus ochii acum pe o domnisoara de doar 28 de ani, pe numele ei Jaimie Alexander.

peter-fancinelli-jaimie-alexander

jennie-garth

Peter Fancinelli si Jennie Garth au fost casatoriti vreme de 10 ani si au impreuna trei copii, insa actrita din „Beverly Hills 90210” a luat decizia de a intenta divort dupa ce a aflat de infidelitatea sotului.

La aproape un an de cand a fost anuntata separarea, Peter Fancinelli si-a facut aparitia, la gala Screen Actors Guild Awards, alaturi de noua lui iubita, Jaimie Alexander.

peter-fancinelli-2

Actorul din „Twilight”, acum in varsta de 40 de ani, are o relatie de cateva luni cu frumoasa Jaimie Alexander, o actrita de 28 de ani, cunoscuta pentru rolurile din „Nurse Jackie” sau din filmul „The Last Stand”.

Cu toate ca cei doi nu au pasit impreuna pe covorul rosu, la petrecere s-au tinut de mana si nu au ascuns faptul ca formeaza un cuplu.

Scrie un comentariu