Stiri externe

Personaje de desene animate, fara par, din solidaritate cu copiii bolnavi de cancer

Scris de Administrator

Garfield, Olive Oyl si Snoopy sunt cateva dintre personajele faimoase de desene animate care „si-au ras parul” din solidaritate cu copiii bolnavi de cancer. Scopul acestui proiect este de a mari gradul de constientizare a numarului foarte mare de copii ce sufera de aceasta afectiune, de multe ori necrutatoare, si de a-i ajuta pe acesti micuti sa se obisnuiasca mai usor cu schimbarile dramatice prin care trec, cel putin la nivel fizic.

bald-cartoons

Proiectul „Bald Cartoons” a fost realizat de GRAACC, o fundatie din Brazilia ce are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi. Campania isi doreste sa schimbe felul in care oamenii ii percep pe copiii bolnavi de cancer, asta deoarece preconceptiile multora au un impact foarte mare asupra felului in care micutii ajung sa se priveasca pe ei insisi.

bald-cartoons1 bald-cartoons2 bald-cartoons3 bald-cartoons5

Mai exact, initatorii acestui proiect spera ca cei mici, care si-au pierdut parul in urma sedintelor de chimioterapie, sa nu mai fie rusinati de acest lucru, dupa ce isi vor vedea personajele preferate fiind in aceeasi situatie ca si ei, purtandu-si cu mandrie lipsa parului.

bald-cartoons7 bald-cartoons6 bald-cartoons8

Cei ce isi doresc sa sprijine aceasta campanie pot intra pe website-ul oficial Bald Cartunes, sa downloadeze fotografia cu personajul favorit si sa o seteze drept imagine de profil pe Facebook, Twitter si Instagram.

bald-cartoons11 bald-cartoons10

 

Scrie un comentariu