Stiri Interne

Ce masuri radicale a luat Pepe pentru a se asigura ca mireasa nu ii va fi furata la nunta

Scris de Administrator

Fiindca nu vrea nici in ruptul capului ca sotia sa, Raluca, sa fie furata de langa el in timpul nuntii, asa cum cere traditia, Pepe a apelat la o solutie salvatoare ce il asigura ca lucrurile vor sta intocmai cum isi doreste. Iata despre ce este vorba!

pepe-raluca-nunta-bodyguarzi

Nunta lui Pepe si a Ralucai se apropie cu pasi repezi, iar cei doi definitiveaza acum pregatirile pentru marele eveniment. Dupa ce a dezvaluit ca nu isi doreste sa repsecte prea multe traditii la nunta sa si ca, mai ales, nu vrea nici in ruptul capului ca frumoasa Raluca sa fie furata, artistul a luat cateva masuri radicale pentru a se asigura ca aceasta dorinta ii va fi repsectata.

Conform cancan.ro, Pepe a angajat nu mai putin de 24 de bodyguarzi ce vor asigura linistea lor si a invitatilor. Si mai important, 4 dintre acestia o vor urmari pas cu pas pe mireasa si nu o vor scapa nicio clipa din ochi, nelasand astfel nicio portita libera celor care si-ar fi pus in cap sa treaca peste dorinta mirelui si sa o fure pe Raluca pentru ca asa cer datinile.

„Am fost amenintat de multi ca or sa mi-o fure, dar nu exista asa ceva. Nici nu vreau sa aud. Deja m-au ambitionat. Nici ea nu vrea sa fie furata, dar na, daca o iau nuntasii pe sus, ce sa faca? Sa tipe? Bodyguarzii vor fi umbra ei, asa ca o sa fie greu sa o ia cineva de langa mine. Celor care vor o rascumparare, le dau eu tot ceea ce vor, fara sa o ia pe Raluca de langa mine”, a dezvlauit artistul.

Pepe si sotia lui, Raluca, vor organiza nunta pe 20 iulie si au decis deja cu ce meniu isi vor delecta invitatii. Cuplul ii va avea ca nasi pe Andra si Catalin Maruta, si pe Liviu Varciu ca si cavaler de onoare.

Scrie un comentariu