News

Fresh! Pepe si Liviu Varciu s-au luat la bataie pentru o femeie!

Scris de Administrator

Cei mai cunoscuti burlaci ai momentului, buni prieteni, Liviu Varciu si Pepe s-au incaierat aseara, in clubul Crema din Mamaia din pricina unei femei. Cei doi s-au imbrancit in culise, dupa ce Pepe a invitat-o la dans pe Andreea Bododel, fosta iubita a lui Liviu.

Tanara pentru care cei doi au fost la un pas sa puna punct unei prietenii stranse de multi ani, este nimeni alta decat Andreea Bododel, fosta iubita a lui Liviu Varciu.

Invitat sa cante in clubul Crema din Mamaia, Pepe si-a inceput recitalul in forta, dupa care a continuat cu melodii de dragoste.

La una din piesele de suflet, Pepe a invitat o pe Andreea Bododel pe scena si a inceput sa-i cante, aruncandu-i priviri gingase.

Toata aceasta scena s-a petrecut si sub privirile lui Liviu, client fidel al clubului unde Andreea este angajata ca animatoare. 

Foarte afectat de gestul lui Pepe, Liviu a inceput sa-i arate acestuia, sub privirile ingrozite ale celor prezenti in club, semne obscene.

Pepe a luat totul ca pe o gluma, dar adevarata lupta s-a dat intre cei doi dupa terminarea concertului. Liviu s-a dus dupa Pepe in cabina si a inceput sa-l atace cu vorbe urate, injuraturi si imbranceli.

Cei doi au iesit vizibili afectati dupa disputa, Pepe alegandu-se cu zgarieturi. Cei prezenti acolo spun insa ca Pepe l-a cam altoit pe Varciu.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu